Matematik

Pluspyramider fp9

17. februar 2022 af emn24 - Niveau: 9. klasse

Hey, jeg har brug for hjælp til opgave 6.3. 

Jeg har allerede fundet de her løsninger: 

Løsning 1: a= 5   b= 1

Løsning 2: a = 3  b= 3

Vedhæftet fil til opgaven: 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2022 af Eksperimentalfysikeren

Prøv at gøre som i 6.2. så får du et udtryk, der skal være lig med de 33. Det er mere overskueligt.

Så vidt jeg kan se har du ikke alle løsningerne.


Svar #2
17. februar 2022 af emn24

Kan du hjælpe med at skrive udtrykket?

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2022 af Tycoon

#2 Kan du hjælpe med at skrive udtrykket?


3a+3b+15=33

a og b ∈ N


Svar #4
22. februar 2022 af emn24

Hvad står 3 og 15 for? 


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2022 af Quarr

Se #1
- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Pluspyramider fp9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.