Matematik

matematik c

24. februar 2022 af rouj0017 - Niveau: C-niveau

jeg har bruge for hælp 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2022 af janhaa

Ok, oppgave?


Svar #2
24. februar 2022 af rouj0017

i 2014 købte danskere for 80 milliærder på nettet

nethandlen vokser med 15% om året i de følgende år 

1) indfør passende variable og opstil en formel der viser sammenhæng mellem nethandlen og antal år efter 2014

2)hvor mange år går der ifølge prognose før nethandlen er fordobblet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2022 af Anders521

#0

1) Passende variable: x = "antal år efter 2014"                                                                                                                                         y = "nethandel (mål i mia. kr) "                                                                                                 Formel:                  y = 80·1,15x, x≥0

2) Fordobling af nethandel:  Beregn T2 = log10(2)/log10(1,15)


Skriv et svar til: matematik c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.