Matematik

matematik c

24. februar 2022 af rouj0017 - Niveau: C-niveau

jeg har brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2022 af janhaa

a)

regression gives 1,0827

b= 4,3

with R2 =~1


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2022 af janhaa

b)

13,2= 4,3*1,0827^x

x= 14,1156

Jan/feb 2014


Svar #3
24. februar 2022 af rouj0017

tusind tak for hjælpen 


Svar #4
24. februar 2022 af rouj0017

a) hvor har du de her tal fra?

1,0827

4,3


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2022 af ringstedLC

#1 har brugt eksponentiel regression, men da figuren kun har to datasæt, bør du beregne a og b vha. formel (54) og (55). Den procentvise vækst ses i formel (51).


Skriv et svar til: matematik c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.