Matematik

Opgave 8

13. marts 2022 af Moehy - Niveau: B-niveau

a) y = 74418.5*x-0623199

b) Skal jeg bruge nspire solve til at løse ligningen 1700 = 74418.5*x-0623199 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2022 af mathon

              \small \begin{array}{llllllll} &\textup{Ja}\\ \textup{eller}\\&& 1700=74418.5\cdot x^{-0.623199}\\\\&& \frac{1700}{74418.5}=x^{-0.623199}\\\\&& \frac{74418.5}{1700}=x^{0.623199}\\\\&& 43.7756=x^{0.623199}\\\\&& x=43.7756^{\frac{1}{\, 0.623199}}=430 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2022 af AMelev

Du kan også løse ligningen grafisk - du skal bare dokumentere, hvad du gør.


Skriv et svar til: Opgave 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.