Matematik

hjælp til wordmat

14. marts 2022 af Nora14 - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har et problem i wordmat, at jeg får ikke den rigtige resultat, ligesom facit som jeg følger efter giver.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2022 af ringstedLC

Udover at det er uklart, hvordan du kommer fra Iinje 1 til linje 2, så mangler der et "-" i den første parentes og det læser en CAS som wordmat som:

\begin{align*} \bigl(5\cdot \cos(t)\cdot (-12)\bigr)^2 &= \bigl(-60\cdot \cos(t)\bigr)^2 \end{align*}


Svar #3
14. marts 2022 af Nora14

Nå tak skal du have


Skriv et svar til: hjælp til wordmat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.