Matematik

Bestem koordinatsættet til P.

14. marts 2022 af shahrivan - Niveau: A-niveau

Hej 

Nogen som kan hjælpe med den her opgave ? ( Se vedhæftet fil ) 
Gerne vend tilbage i mat form, fx. cas eller anden mat program, da jeg ikke er så god til at aflæse som tekst. 

Jeg får bedre forståelse for det. 

På forhånd, tusind tak ! 

/Shahrivan 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2022 af SauIGoodman


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2022 af SauIGoodman

Du har 

\vec{s}(t)=\binom{x(t)}{y(t)}=\binom{t^2}{3t-1}.

Indsæt x(t) og y(t) i linjen l, så du har 3t^2 - 6t + 3 = 0. Løs denne og indsæt den fundne værdi af t i \vec{s}(t).

Mvh

Anders


Skriv et svar til: Bestem koordinatsættet til P.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.