Matematik

Mat aflevering

15. marts 2022 af louiselykkegaard556 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej,
Nogen der kan hjælpe mig med at beregne dette spørgsmål til min mat aflevering?
Hvor mange procent mere foder skal Idas kat have, hvis hun vælger SUND KOST frem for KNAS?
Hvis Idas kat spiser KNAS, skal den have 55 g foder om dagen for at få næring nok.
Hvis Idas kat spiser SUND KOST, skal den have 90 g foder om dagen for at få næring nok.

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{mere foder} &= \textup{g}_\textup{\,SUND KOST}-\textup{g}_\textup{\,KNAS} \\ \textup{mere foder}_\% &= \frac{\textup{mere foder}\cdot 100}{\textup{g}_\textup{\,KNAS}}\% \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. marts 2022 af AvesD

Antal mere foder Idas kat skal have, hvis hun vælger SUND KOST frem for KNAS

Udregning
90 - 55 = 35
( 35 / 55 ) · 100 = 63.64%

Konklusion

Dermed skal Idas kat have 63.64% mere foder, hvis hun vælger SUND KOST frem for KNAS

:-)


Skriv et svar til: Mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.