Matematik

Mat aflevering

16. marts 2022 af Millo1234 - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe?

På foreningens hjemmeside læser Emma også, at burets længde, bredde og højde bør være mindst 10 % større for hver ekstra undulat, der skal være i det.

Hvor stort skal rumfanget af et fuglebur til 2 undulater mindst være ifølge foreningen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2022 af mathon

Du har ikke opgivdet målene på et bur beregnet til én undulat.


Svar #2
16. marts 2022 af Millo1234

min fejl 

•Længde: 100 cm

•Bredde: 50 cm

•Højde: 60 cm

Det er de eneste mål vi har fået


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2022 af mathon

               \small \begin{array}{lllllll} \textup{Rumfang til }\mathrm{\acute{e}}\textup{n fugl: }(1.0\;\mathrm{m})\cdot (0.50\;\mathrm{m})(0.60\;\mathrm{m})&=&0.30\;\mathrm{m^3}\\\\ \textup{Rumfang til to fugle: }(0.3\;\mathrm{m^3})\cdot 1.10^3&=&0.40\;\mathrm{m^3} \end{array}


Skriv et svar til: Mat aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.