Matematik

Vektorregning

16. marts 2022 af Rikke1354 - Niveau: A-niveau

Hej jeg har dette spørgsmål i en aflevering:

I et koordinatsystem bevæger et punkt P sig således, at til tidspunktet t er stedvektoren til P givet ved:(se (vedhæftet fil for at se vektoren)

a) Bestem t1 og t2 . 

Kan simpelthen ikke finde ud at løse den på Maple... Nogen som har erfaring med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2022 af janhaa

Manuelt blir det

t= -1, 0 , 1, 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2022 af ringstedLC

15.

\begin{align*} \vec{\,r}(t)=Q=\binom{1}{0} &= \binom{t^2}{t^5-t} \\ 1=t^2 &\,\wedge \;0=t^5-t \\ t=\pm 1 &\,\wedge \;t=\left \{-1,0,1 \right \} \\ t &= \pm 1 \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.