Matematik

monotoniforhold

22. marts 2022 af lovematematik123 - Niveau: B-niveau

Hej hvad er svaret til dette? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2022 af peter lind

Det er faktisk hovedregning. Differentier f(x) og sæt resultatet = 0. Det bliver en meget simpel 2. grads ligning


Svar #2
22. marts 2022 af lovematematik123

Så det vil give x1= -4 og x2= 0 ? Er det korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2022 af SauIGoodman

Ja


Skriv et svar til: monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.