Matematik

harmoniske svingninger

27. marts 2022 af MCS1 - Niveau: A-niveau

Ved ikke hvad ω er

og er d=1

Vedhæftet fil: svingninger.png

Svar #1
27. marts 2022 af MCS1


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2022 af mathon

                                   \begin{array}{lllllll} \begin{array}{|c|c|c|} \hline \textup{A}&\mathbf{\omega}&\textup{d}\\ \hline 3&2&1\\ \hline \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \omega &= \frac{2\,\pi}{T} \end{align*}

hvor T er svingningstiden.


Skriv et svar til: harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.