Matematik

matematikaflevering

27. marts 2022 af Lise18 - Niveau: 9. klasse

Emmas mormor har et brugt kasseformet fuglebur, som hun vil forære til Emma.

Burets højde og bredde er hver 90 cm. Det er 150 cm langt.

 Undersøg, hvor mange undulater der er plads til i buret ifølge foreningen.

- Rumfang til en fugl: (1.0) * (0,50m)(0.60m) = 0,30m3 

- Rumfanget til to fugle: (0.3m3 ) * 1.103  = 0.40m3  

• Længde: 100 cm
• Bredde: 50 cm
• Højde: 60 cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2022 af Tycoon

Vedhæft gerne hele opgaven hvis du kan.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2022 af Tycoon

Vedhæft opgaven som en fil.


Svar #4
27. marts 2022 af Lise18

ved ikke hvordan jeg ellers kan sende den. Har lige prøvet og tage et screen -shot, men jeg kan ikke sætte det ind, men aflerveringen hedder FP9 matematik aflervering 2021 decbemer, også er det i opgave 5 med undulater. hvis du har mulighed for at finde den på nettet


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. marts 2022 af Tycoon

Tag et screenshot af opgaven med klippeværktøjet. Dernæst så gem det på fx skrivebordet. Nede i venstre hjørne står der "vedhæft fil". Tryk på det!

Opgavesættet er ikke offentliggjort på nettet endnu.


Svar #6
27. marts 2022 af Lise18

det virkede ikke


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. marts 2022 af Quarr

Bare send det til mig. Jeg har delt mail.

- - -

Ja

 


Svar #8
27. marts 2022 af Lise18

Tror det virker nu?

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. marts 2022 af Quarr

Hvad forstår du ikke

- - -

Ja

 


Svar #10
27. marts 2022 af Lise18

Opgave 5.4

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. marts 2022 af ringstedLC

Drej billeder rigtigt inden du vedhæfter!

Vedhæftet fil:2042841.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #12
27. marts 2022 af ringstedLC

Opstil og løs ligningen:

\begin{align*} R_{mormor} &= x\cdot R_{anbefalet} \end{align*}

Resultatet rundes ned til nærmeste heltal.


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. marts 2022 af Quarr

Det er også en muligt at lave den (opgaven) i Excel.

Beklager det sene svar. Var lige optaget af noget andet.

- - -

Ja

 

Vedhæftet fil:Undulater.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #14
04. april 2022 af kongshamme

hvem har alle opgaver?


Skriv et svar til: matematikaflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.