Matematik

Vektorer

28. marts 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Hjælp til nedestående opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Arealet af et parallellogram, der udspændes af vektorerne

\vec{c},\vec{d}

er

|\vec{c}\cdot \hat{d}|,

hvor \hat{d} er tværvektoren til \vec{d}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2022 af mathon

               \begin{array}{llllll}& \overrightarrow{AB}=\begin{bmatrix} -15\\5 \end{bmatrix}\\\textbf{a)}\\&A_{par}=\textup{abs}\left ( \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -15 &-1 \\ 5& 2 \end{bmatrix} \right ) \right )\\\\\textbf{b)}\\& \overrightarrow{AB}_{\overrightarrow{a}}=\frac{\textup{dotP}\left ( \begin{bmatrix} -15\\5 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \right )}{\textup{norm}\left ( \begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \right )^2} \cdot \begin{bmatrix} -1\\2 \end{bmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.