Matematik

Matematikhjælp

28. marts 2022 af linejeppe - Niveau: B-niveau

Hej, nogle som vil hjælpe mig med denne opgave 

Vedhæftet fil: Matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2022 af SauIGoodman

Normalt downloader jeg ikke folks filer. Du bør fremover uploade din opgave som billedfil herinde.

Vedhæftet fil:opgstudieportalen.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2022 af SauIGoodman

a) Definér din funktion, evt. ved et CAS-værktøj. Udregn T'(5). Alterantivt kan du differentiere pr. håndkraft og så udregne T'(5). Jeg får T'(5)=-4.95. Fortolk resultatet.

b) Løs et ligningssystem. Du skal løse T(20)=30 og T(25)=100 for a og b. Anvend CAS eller håndregning til

30=a*20+b og 100=a*25+b.


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.