Matematik

Lodsedler

30. marts 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau
Jeg sidder med denne opgave i matematik med lodsedler og jeg er helt blank på den. Er der en der kan hjælpe mig med den? Mange tak

Fil vedhæftet

Svar #1
30. marts 2022 af johansen2094

??

Svar #2
30. marts 2022 af johansen2094

:-)
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

P = antal gunstige / antal mulige

Der er 60+50+70+20=200 lodsedler ialt. Vi er ude efter en der enten er rød eller blå, så vi har 60+20=80 gunstige. Dvs.

P = 80/200 = 2/5


Svar #4
30. marts 2022 af johansen2094

jeg har så så ganget det så det der min fejl lå jo :D 


Skriv et svar til: Lodsedler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.