Matematik
Begreb højden
30. marts 2022 af
Annicca (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Hvis jeg skulle komme med et bud, ville det være 9 m, men jeg er overhoved ikke sikker.
Nogen der kan hjælpe?
Billede vedhæftet.
Nogen der kan hjælpe?
Billede vedhæftet.
Vedhæftet fil: 3477D4CE-74E6-42F2-8E9A-6577AE7783F8.jpeg
Svar #1
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)
Trekant BCM er retvinklet, så du kan bruge Pythagoras.
BM2 + CM2 = BC2
BM2 + 42 = 52 <=>
BM = 3 m
(Du glemte vist at tage kvadratroden af de 9.)
Svar #2
30. marts 2022 af Annicca (Slettet)
#1
Trekant BCM er retvinklet, så du kan bruge Pythagoras.
BM2 + CM2 = BC2
BM2 + 42 = 52
BM = 3 m
(Du glemte vist at tage kvadratroden af de 9.)
Når ja, det er da klart, jeg skal tage kvadratroden af 9 - det glemte jeg vist lige.
Mange tak skal du have.
Trekant BCM er retvinklet, så du kan bruge Pythagoras.
BM2 + CM2 = BC2
BM2 + 42 = 52
BM = 3 m
(Du glemte vist at tage kvadratroden af de 9.)
Når ja, det er da klart, jeg skal tage kvadratroden af 9 - det glemte jeg vist lige.
Mange tak skal du have.
Skriv et svar til: Begreb højden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
