Matematik

Intergralregning

31. marts 2022 af RoniTem14 - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. Jeg har haft lidt problemer med disse opgaver. Jeg prøvede at lave d, ved at definere hver del af grafen for sig selv og sætte dem lig med hinanden, der hvor grafen skifter, så ved 163 og 550. Jeg har fået et resultat, men jeg ved bare ikke om grafen er kontinuteret efter at indsætte værdierne. Ud over det har jeg også haft problemer med de andre opgaver efter opgave d.

Opgaven er vedhæftet posten

Tak på forhånd


Svar #1
31. marts 2022 af RoniTem14

Opgave d)

Jeg fik d til at være 0.0828654, ved f1(163)=f2(163)

Jeg fik e til at være 79.508250, ved f2(550)=f3(550)


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2022 af ringstedLC

d) Korrekt. Med din metode gøres funktionen jo netop kontinuert (sammenhængende). Tegn grafen for overblik.

e)

\begin{align*} A &= \int_{0}^{163}\!f(t)\,\mathrm{d}t+\int_{163}^{550}\!f(t)\,\mathrm{d}t+ \int_{550}^{720}\!f(t)\,\mathrm{d}t\end{align*}

f) 

\begin{align*} f(t) &= s'(t)\Rightarrow \int \!f(t)\,\mathrm{d}t=s(t) \end{align*}

hvor s(t) er stedfunktion for raketten.

g)

\begin{align*} f(t) &= 4\Rightarrow t=\;?\,\textup{(s)} \end{align*}

Farten er 4 km/s efter t sek.


Skriv et svar til: Intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.