Matematik

Matematikhjælp

31. marts 2022 af linejeppe - Niveau: C-niveau

Hej - er der nogle som kan hjælpe mig med den her matematikopgave

Vedhæftet fil: MAT.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2022 af Christianfslag

Start med at forklare dit problem og hvad du evt. selv allerede har gjort dig af overvejelser, m.m.


Svar #2
31. marts 2022 af linejeppe

ved ikke hvordan jeg skal opstille den binomialemodel 


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2022 af SuneChr

Indsæt n = 50 og p = 15 i binomialformlen

    P\left ( X=p \right )=\binom{n}{p}\left ( \frac{30}{100} \right )^{p}\left ( \frac{70}{100} \right )^{n-p}       
Hav nu lidt tålmodighed og lad være med at oprette ny tråd om det samme spørgsmål.


Skriv et svar til: Matematikhjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.