Matematik

vektor!!!!1

31. marts 2022 af ida12332 - Niveau: B-niveau

hej, jeg er lige i gang med en opgave i matematik og jeg er helt lost. jeg har prøvet flere gange at udregne opgaven, men forsåtr det simpelthen ikke. Håber nogle kan hjælpeeee


Svar #1
31. marts 2022 af ida12332

her er opgaven

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Svar #3
31. marts 2022 af ida12332

tak for linket, dog har jeg tjekket det men forstår stadig ikke hvordan ejg skal udregne det


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2022 af StoreNord

Jamen, jeg kan nok ikke forklare det bedre.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. marts 2022 af StoreNord

Det skulle vist være sådan noget her:
                         det(a,b)=\begin{vmatrix} a1 & b2\\ a2& b2 \end{vmatrix}= det(a,b)=\begin{vmatrix} -4 & 2\\ 2t & 3 \end{vmatrix}=


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. april 2022 af mathon

                               \small \textup{solve}\left (\textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -4&2 \\ 2t&3 \end{bmatrix} \right ) =0,t\right )


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. april 2022 af janhaa

Det(A)= -12-4t=0

t = -3


Skriv et svar til: vektor!!!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.