Matematik

Analytisk plangeometry

05. april 2022 af LillianHTX - Niveau: A-niveau
Hej, jeg kan ikke finde ud af det er spørgsmål under emnet analytisk plangeometri, kan nogen hjælpe mig?
Vedhæftet fil: IMG_20220405_193847.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2022 af Anders521

#0 Med opgave 8.01 kan det være en god ide at tegne trekanten i et koordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Sidel\ae ngder:}\\& \left | AB \right |=\sqrt{(-4-8)^2+(3-1)^2}&=\\\\& \left | AC \right |=\sqrt{(-1-8)^2+(-4-1)^2}&=\\\\& \left | BC \right |=\sqrt{(-1-(-4))^2+(-4-3)^2}&= \end{array}


Skriv et svar til: Analytisk plangeometry

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.