Kemi

HELP pls

08. april 2022 af Aniie3345 - Niveau: B-niveau

Hej nogle der kan hjælpe med denne opgave er helt lost!!!

Vedhæftet fil: IMG_8165.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2022 af Moderatoren

For din egen skyld:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2022 af Larsdk4 (Slettet)

Carboxylsyrer kan reagere med alkoholer og danne estere. Hvis du har styr på hvilken reaktionstype der er tale om - Så kan du let opskrive det sidste :)


Svar #3
08. april 2022 af Aniie3345

hej tak for jeres svar, er helt lost kan du forklarer hvordan man skriver det op?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textup{Repeter }\\\textup{ester-dannelse:}\\\\& R^1-\overset{\overset{O}{||}}{C}-OH\;+\;HO-R^2\;\longrightarrow\;R^1-\overset{\overset{O}{||}}{C}-O-R^2\;+\;H_2O \end{array}


Svar #5
08. april 2022 af Aniie3345

er det bare hvordan ester dannes, eller er det den reaktion der skal til for at de to reaktanter skal gå sammen og danne vand OG ester


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. april 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} CH_3\left ( CH_2 \right )_3\overset{\overset{O}{||}}{C}-OH\;+\;HOCH_2CH_3\;\longrightarrow \end{array}


Svar #7
08. april 2022 af Aniie3345

er det reaktionen der ksal til?


Svar #8
08. april 2022 af Aniie3345

er det altså svaret, for tror faktisk det begynder at give mening!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. april 2022 af mathon

\begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\& CH_3CH_2OH\:+\;HO\overset{\overset{O}{||}}{C}\left ( CH_2 \right )_4CH_3\;\longrightarrow \;CH_3CH_2-O-\overset{\overset{O}{||}}{C}\left ( CH_2 \right )_4CH_3\;+\;H_2O \end{array}


Svar #10
08. april 2022 af Aniie3345

var den første reaktion så a?


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. april 2022 af Larsdk4 (Slettet)

#10

var den første reaktion så a?

Nej


Skriv et svar til: HELP pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.