Matematik

Normalfordeling

08. april 2022 af Lærke0001 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der ville have lyst til at hjælpe mig med denne opg??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2022 af peter lind

Hvis du har den inverse normalfordeling på dit CAS værktøj kan du bruge den ellers

brug nornalfordelingen med middelværdi 0 og spredning 1.

Find x1  og x2 hvor P(X<x1) = 0,25 og P(X < x2) = 0,75

Derefter løser du ligningerne (10-μ)/σ = x1 og (20-μ)/σ = x2


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2022 af SuneChr

25% ligger i intervallet  ]-\infty ; 10]
    og
25% ligger i intervallet [20 ; \infty[
Kurvens symmetri må da ligge for X = 15, d.v.s. \mu = 15
Så mangler du at finde spredningen \sigma .


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2022 af Soeffi


Skriv et svar til: Normalfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.