Matematik

??

21. april 2022 af Bruger686 - Niveau: 7. klasse
2 Spørgsmål:
Hvordan beregner man overfladen af en kugle.
Hvordan beregner man den samlede overflade af en cylinder.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2022 af StoreNord

Brug Google
 "den samlede overflade af en cylinder"
"overflade af en cylinder"


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{overflade:}\\&\textup{cirkel:}\\&&O_{cirkel}=4\cdot \pi \cdot r^2\\\\&\textup{cylinder:}\\&&O_{\textup{cylinder}}=2\cdot\pi\cdot r^2+h\cdot 2\cdot \pi\cdot r=2\cdot \pi\cdot r\cdot \left ( r+h \right ) \end{array}


Skriv et svar til: ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.