Matematik

tekst opgave

25. april 2022 af shain - Niveau: 10. klasse
Anne skal købe en ny computer. Prisen er 8000 kr.På sin konto har hun 590å kr.Hver måned får hun 150 kr. I lommepenge Hvor mange måneder går der inden hun kan købe computeren?
(8000-5900)/150=14 ?

Hvordan opstiller man en ligning?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2022 af Quarr

150x+5900=8000

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2022 af mathon

                  \small \begin{array}{lllllll} \textup{antal m\aa neder }\\ \textup{kaldes x}\\\\ \textup{ligning:}\\&5900+x\cdot 150=8000 \end{array}


Svar #3
25. april 2022 af shain

Tak for det!

Skriv et svar til: tekst opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.