Matematik

Hjælp til aflevering - Stokastisk variabel

26. april 2022 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg vil virkelig gerne hae hjælp til denne opgave, da jeg ikke rigtig forstår den. Håber i kan hjælpe mig...

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2022 af SuneChr


Aflæs på grafen og udregn  F(9) - F(4)


Svar #2
26. april 2022 af SusanneRasussen

Jaaaa man hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2022 af Soeffi

#2. 

Du aflæser som vist nedenfor.

 P(4 ≤ X ≤ 9) = P(X ≤ 9) - P(X ≤ 4) = 0,93 - 0,15 = 0,78.

Vedhæftet fil:2045611.png

Skriv et svar til: Hjælp til aflevering - Stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.