Matematik

hjælp

26. april 2022 af ho123 - Niveau: B-niveau

HJÆLP MED AT FINDE SVØMMETIDEN OG ALDEREN NÅR HAN ER HURTIGST PÅ 400 M FRI


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2022 af Christianfslag

Bestem t for udtrykket p'(t)=0.


Svar #2
26. april 2022 af ho123

solve:=(p(x)=-0.01765·x^(3)+1.409·x^(2)-36.45·x+534.6.12≤x≤30(x,t)

sådan her???


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.