Matematik

Punkt 2 i opgaven

08. maj 2022 af Mathian - Niveau: C-niveau

vil en tilstrækkelig redegørelse af trekanten "retvinklethed" være at nævne at der er dannet en vinkelret linje fra toppunktet, som danner to retvinklet trekanter og ydermere, viser hvordan h isoleres i arealformlen i en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2022 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{Punkt 2:}\\& h=\left | MD\, ' \right |-\left |MN \right |=\frac{1}{2}\sqrt{2}\cdot s-\frac{1}{2}\cdot s=\frac{1}{2}\cdot \left (\sqrt{2}-1 \right )\cdot s \end{array}


Skriv et svar til: Punkt 2 i opgaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.