Matematik

Stamfunktion - PLEASE HJÆLP

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt i tvivl om denne opgave

Er det rigtigt hvis svaret er -2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af Anders521

#0 ...Hvis du placerer en tangent i punktet (2, F(2)) kan F'(2) ikke være et negativt tal.


Svar #2
11. maj 2022 af freja9292

er det så 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2022 af Soeffi

#0. Indsætter et redigeret billede. 

Vedhæftet fil:2047241.png

Svar #4
11. maj 2022 af freja9292

Er det rigtige svar 3? er lidt på bar bund


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2022 af Soeffi

#4. Er det rigtige svar 3?...

Hvordan når du frem til dine resultater?


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2022 af Mathias7878

Bemærk, at 

F'(2) = f(2) = 3

ved at aflæse, hvornår den rette linje x = 2 skærer funktionen f. Man har her anvendt analysens fundamental sætning, altså at den afledte af en stamfunktion af f er lig med f selv. 

- - -

 

 


Svar #7
11. maj 2022 af freja9292

Så det er ikke 3, men 2? undskyld er lidt forvirret 


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2022 af ringstedLC

#7: Der er jo ikke nogen af funktionsværdierne, der er "2" for x = 2.

Genlæs #6, se dit bud i #4 og repetér elementær integralregning.


Skriv et svar til: Stamfunktion - PLEASE HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.