Fysik

Kernefysik

14. maj 2022 af Augustwoc - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder med en fyisk opgave som jeg har lidt svært ved. Det ville betyde meget hvis der var nogen der kunne hjælpe. Opgaven er vedhæftet.

Tak på forhånd.


Svar #1
14. maj 2022 af Augustwoc

pdf


Svar #2
14. maj 2022 af Augustwoc

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2022 af ringstedLC

1. 

L_{\odot}=P=\frac{E}{t}\Rightarrow E=\dots

2.

n=0.007=\frac{P}{P_0}\Rightarrow P_0=\dots

3. Med effekten P0 i tiden t = 1 sek. har du Q. "c" er lyset hastighed.

4. Resultatet af 3. er det antal kg, der omsættes pr. sek.


Skriv et svar til: Kernefysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.