Fysik

klods på skråplan

14. maj 2022 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

jeg kunne godt bruge noget hjelp til at finde formler jeg kan bruge til disse opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2022 af ringstedLC

Skriv hvad du har fundet udaf og vedhæft et billede af hele opgaven.


Svar #3
14. maj 2022 af ikjuijhy

dette er hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\&& F_{res}=&m\cdot g\cdot \left ( \cos(\alpha)-\mu\cdot \cos(\alpha) \right )=\\\\&&&\left ( 0.500\;\mathrm{kg} \right )\cdot \left ( 9.82\;\mathrm{\frac{N}{kg}} \right )\cdot \left ( \sin(25\degree)-\0.080\cdot\cos\left ( 25\degree \right ) \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \mathrm{d)}\\&& v=&\sqrt{2\cdot g\cdot h}=\\\\&&&\sqrt{2\cdot \left ( 9.82\;\mathrm{\frac{N}{kg}} \right )\cdot \left ( 1.2\;\mathrm{m} \right )\cdot \sin(25\degree)} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll} \mathrm{e)}\\&& a_{\textup{op}}=&-\left (\frac{F_{res}}{m}+\mu\cdot g\cdot \cos(25\degree) \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2022 af mathon

\small \small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \mathrm{f)}\\&& a_{\textup{op}}=\frac{v-v_0}{t}\\\\&&a_{\textup{op}}=\frac{0-v_0}{3.8\;\mathrm{s}}\\\\&& v_0=-\left (a_{\textup{op}}\cdot \left ( 3.8\;\mathrm{s} \right ) \right )= \end{array}


Skriv et svar til: klods på skråplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.