Matematik

Hjælp

15. maj 2022 af lolabunny - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp til spg a. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2022 af mathon

Du har ikke medsendt opgaveteksten.


Svar #2
15. maj 2022 af lolabunny

opgaven er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2022 af mathon

                    \small \begin{array}{llllllll}\textbf{a)}\\&& \textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} 1\\-2 \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 4\\3 \end{bmatrix} \right )= \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2022 af mathon

                    \small \small \small \begin{array}{llllllll}\textbf{b)}\\&& \textup{solve}\left (\textup{dotP}\left (\begin{bmatrix} 1\\-2t \end{bmatrix},\begin{bmatrix} 5t-1\\3 \end{bmatrix} \right )=0,t \right ) \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.