Matematik

Punktsandsynlighed for delmængde

23. maj 2022 af Gwynbleidd - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med en opgaver, der er lidt besværlig. 

Nogen der har et forslag til hvordan jeg beregner punktsandsynligheden?


Svar #1
23. maj 2022 af Gwynbleidd

Opgaven lyder


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

Der gælder vel...?:

P(X\in A)+P(X\in B)+P(X\in A\cap B)=1


Svar #3
23. maj 2022 af Gwynbleidd

Vil det så sige jeg burde isolerer punktsandssyndligheden som x?

2/3 + 4/5 + x = 1 ?

Svar #4
23. maj 2022 af Gwynbleidd

#2

#0. Indsætter billede.

Der gælder vel...?:

P(X\in A)+P(X\in B)+P(X\in A\cap B)=1

Hvad Tænker du?

Når jeg isolerer det, får jeg Punktasandssynlighhheden til at være -7/15. Så tænker svaret må være 15


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2022 af Soeffi

#2...Rettelse: Der gælder vel...?:

P(X\in A)+P(X\in B)-P(X\in A\cap B)=1


Skriv et svar til: Punktsandsynlighed for delmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.