Matematik

Vektorer

30. maj 2022 af HA2004 - Niveau: B-niveau

Nogle der vil være behjælpelige med opagve b?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2022 af mathon

a)
         Beregn vinklen mellem to vektorer.


Svar #3
30. maj 2022 af HA2004

Har lavet a. Det er b som jeg skal have hjælp til:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2022 af mathon

b)
            Når gravkoens arm er helt udstrakt
            er den samlede armlængde

                                                           \small L=\left | \overrightarrow{AO} \right |+\left |\overrightarrow{OB} \right |+(1.1\;\mathrm{m})

            Sammenlign 
                                                           \small L og \small \left | \overrightarrow{OP} \right |.             


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.