Matematik

Hjælp til eksamen please

30. maj 2022 af ho15se - Niveau: B-niveau

Bestem øvre og nedre grundfladeareal i pyramidestubben


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2022 af Soeffi

#3. Indsætter billede. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2022 af StoreNord

Tegn diagonaler i den store sekskant.
Beregn så "radierne".
Det er kun den højre tegning, du skal bruge.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2022 af Soeffi

#0. Arealet, T, af en regulær sekskant med diameteren, D, for dens omskrevne cirkel er: 

T=\frac{3\sqrt{3}}{8}\cdot D^2


Svar #4
31. maj 2022 af ho15se

Og hvordan regner man det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2022 af Soeffi

#4. Du skal regne arealet ud af de to regulære sekskanter. Den ene har diameteren 1345 og den anden diameteren 1958.


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. juni 2023 af huynhpete

hvorfor skal vi divider det med 8 i svar 3?


Skriv et svar til: Hjælp til eksamen please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.