Matematik

eksamspørgesmål

01. juni 2022 af spørgsmål12 - Niveau: B-niveau

Forklar hvad der forstås ved de trigonometriske funktioner  redegør for den harmoniske funktion og vis hvordan man løser ligninger hvor sin(x) indgår.

hjælp?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2022 af mathon

Bemærk:
                    \small \begin{array}{llllll}&& \sin(x)=a,\quad -1<a<1,\quad 0<x<2\pi\\ \textup{har to l\o sninger}\\&&x=\left\{\begin{matrix} \sin^{-1}(a)\\ \pi-\sin^{-1}(a) \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: eksamspørgesmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.