Fysik

Hjææææææælpe

02. juni 2022 af sssaakkk - Niveau: B-niveau

forstår ikke hvad jeg skal gør.

håber at der er nogen der kan hjælpe

Vedhæftet fil: -----.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} E &= P\cdot t\Rightarrow P=\frac{E}{t} \\ 0.8\cdot 500\,\tfrac{\textup{J}}{\textup{s}}\cdot 3600\,\textup{s} &= m_v\cdot 2.42\,\tfrac{\textup{MJ}}{\textup{kg}} \end{align*}


Svar #3
02. juni 2022 af sssaakkk

Så svaret er rigtigt, som er 0.595 kg

Og i b) 

så skal man drikke 595 ml vand


Svar #4
03. juni 2022 af sssaakkk

Håber der er nogen der har en løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2022 af ringstedLC

#4: Du har dem jo selv.

Tro noget mere på dine beregninger, du kan jo godt regne.


Skriv et svar til: Hjææææææælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.