Matematik

????

08. juni 2022 af Danielermitnavn - Niveau: 8. klasse

Er der nogle der har svrene på de her opgaver?

9 2/9 + 3 1/6 =

14 3/4 -6 5/6 =

4 3/4 x 4 =

Eller bare kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2022 af Moderatoren

Hvad er du i tvivl om?


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2022 af MandenMedMangeHatte

God titel.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2022 af L1289

1. 2,5

2. 5,5

3. 12 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. juni 2022 af mathon

                \small \begin{array}{lllllll}\textup{1.}\\&& 9\frac{2}{9}+3\frac{1}{6}=(9+3)+(\frac{2}{9}+\frac{1}{6})=12+\frac{4+3}{18}=12\frac{7}{18}\\\\ \textup{2.}\\&&14\frac{3}{4}-6\frac{5}{6}=13+1+\frac{3}{4}-6-\frac{5}{6}=(13-6)+\left ( 1+\frac{3}{4} -\frac{5}{6}\right )=\\\\&& 7+\frac{12+9-10}{12}=7\frac{11}{12} \\\\\textup{3.}\\&& \left ( 4+\frac{3}{4} \right )\cdot 4=4\cdot 4+4\cdot \frac{3}{4}=16+\frac{\cancel{4}\cdot 3}{\cancel{4}}=16+3=19 \end{array}


Skriv et svar til: ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.