Matematik

Bevis med induktion.

15. juni 2022 af ThiasV - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg vil gerne have hjælp til at løse denne induktonsopgave. Gerne i step by step hvis det er muligt, da jeg slet ikke fatter hvordan det hænger sammen.

Tak for hjælpen på forhånd.

Vedhæftet fil: Induktions bevis hjælp.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2022 af oppenede

Vis C(0) = 2·F1 - 1 og C(n) = 2·Fn+1 - 1 givet C(n - 1) = 2·Fn - 1. Dermed følger 5) af induktionsaksiomet.


Svar #2
15. juni 2022 af ThiasV

Er det muligt at du kan gå lidt mere i dybden med det? Da jeg er helt lost 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

Det hænger heller ikke sammen, der mangler oplysninger.


Skriv et svar til: Bevis med induktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.