Matematik

fodboldbane

07. juli 2022 af shain - Niveau: 9. klasse
En aflevering omen fodboldbane. Nogen der kan rette mine svar fra 3.1 til 3.3

3.1 6825 m2/100 m2 *3 kg= 68,25 kg?

3.2 68,25 kg/20 kg = 3 sække?

3.3 (900 *3)*1,25= 3375 kr.

Jeg er i tvivl om det er rigtigt opstillet


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juli 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juli 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{3.1}\\&\textup{Gr\ae sm\ae ngde:}&\left ( 6825\;\mathrm{m^2} \right )\cdot \left ( 3\;\mathrm{\frac{kg}{100\;\mathrm{m^2}}} \right )&=&204.75\;\mathrm{kg} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juli 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{3.2}\\&\textup{Antal s\ae kke:}&\left \lceil \frac{204.75\;\mathrm{kg}}{20\;\mathrm{\frac{kg}{s\ae k}}} \right \rceil&=& 11\;\mathrm{s\ae kke}\end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juli 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{3.3}\\&\textup{Pris inc. moms:}&\left ( 11\;\mathrm {s\ae kke} \right )\cdot \left ( 900\;\mathrm{\frac{kr}{s\ae k}} \right )\cdot 1.25&=&12\,375\;\mathrm{kr} \end{array}


Svar #5
07. juli 2022 af shain

ja det undrede mig også kun 68 kr ibden første tak

Skriv et svar til: fodboldbane

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.