Matematik

Bestem AC1 og BC i trekant

14. august 2022 af michael566 - Niveau: B-niveau

Hejsa, er det nogen der kan hjælpe mig denne her matematik opgave... jeg er simpelthen helt lost og har forsøgt mig frem uden held indtil videre. 

se vedhæftet fil for at se opgaven.

Vedhæftet fil: sss.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. august 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. august 2022 af mathon

                         \small \begin{array}{llllll} \left | AC_1 \right |=2\cdot \left | AC \right |=2\cdot \left ( 5\;\mathrm{cm} \right )=10\;\mathrm{cm}\\\\ \left | BC \right |=\sqrt{\left | AB \right |^2-\left | AC ^2\right |}=\sqrt{\left ( 6\;\mathrm{cm} \right )^2-\left ( 5\;\mathrm{cm}\right)^2}=\sqrt{11}\;\mathrm{cm} \end{array}


Svar #3
14. august 2022 af michael566

Nu er jeg med, Mange tak for svar :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. august 2022 af mathon

korrektion af tastefejl:

                        \small \small \begin{array}{llllll} \left | BC \right |=\sqrt{\left | AB \right |^2-\left | AC\right | ^2}=\sqrt{\left ( 6\;\mathrm{cm} \right )^2-\left ( 5\;\mathrm{cm}\right)^2}=\sqrt{11}\;\mathrm{cm} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem AC1 og BC i trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.