Matematik

Kan ikke forstå denne her opgave

20. august 2022 af LillianHTX - Niveau: A-niveau
Jeg har prøvet at kigge på denne opgave og jeg har lidt svært med at forstå den

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2022 af StoreNord

Du skal lave potens-regression i et regneark.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2022 af SuneChr

c)  Når a og b er fundet har vi:
f(x) = bxa
f(2x) = b·(2x)a = b·2axa = 2abxa = 2a·f(x)


Skriv et svar til: Kan ikke forstå denne her opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.