Matematik

hjæælp

07. september 2022 af rasmus2525 - Niveau: A-niveau

Nedenstående tabel viser sammenhængen mellem højden af en flagstang og højden af det dannebrogsflag, der passer til.

Flagstangens højde (m) 8, 0 12, 0

Flagest højde (m) 1, 70 2, 45

Denne sammenhæng kan beskrives ved formlen y = ax + b,

hvor både flagstangens højde x og flagets højde y er målt i meter

. a) Bestem tallene a og b.

b) Hvor højt skal et flag være for at passe til en 15 m høj flagstang?

c) Flaget ved Brøndby Stadion er 9, 0 m højt, hvor høj er flagstangen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2022 af Christianfslag

a=\frac{\Delta y}{\Delta x}

b=y_1-x_1\cdot a


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2022 af ringstedLC

Opdatér din profil mht. uddannelse!


Skriv et svar til: hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.