Fysik
Harmoniske svingninger
10. september 2022 af
sabrina132
-
Niveau: A-niveau
Hej
Jeg har lavet disse opgaver. Kan i se om det ser rigtigt ud. Og vil i ikke hjælpe med med opgave d.
Tak på forhånd
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2022-09-10 kl. 19.07.45.png
Svar #1
10. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)
I c) skal det være
ω = 1 / (14s) = 0,0714 s-1
og så får du
T = 2π / (0,0714 s-1) = 87,96 s
Du indsætter også en forkert enhed på ω når du beregner T. Det skal være s-1, og så kommer T ud i enheden s.
Skriv et svar til: Harmoniske svingninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
