Matematik

Integrale

15. september 2022 af ibenlc - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har en opgave vedhæftet, som jeg godt kunne bruge hjælp til.

Tak på for hånd

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2022 af peter lind

Brttug PDF format så jeg har chance for at læse de


Svar #2
15. september 2022 af ibenlc

#1

Brttug PDF format så jeg har chance for at læse de

Her er den i pdf

Vedhæftet fil:Matematik pdf.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2022 af peter lind

Funktionen er af formen p(x) = -k*x2

k finde du af at for x = 4m er y = 100

integrer ved hjælp af dit CAS værktøj


Skriv et svar til: Integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.