Fysik

Kredsløbsproblem - databehandling

18. september 2022 af MichaelGa - Niveau: B-niveau

Jeg har ingen ide hvordan jeg skal forholde mig til de her datasæt, eller hvad jeg kan sige ud fra disse - 

Hertil forstår jeg det kort ud fra funktionen i delopgave c) ; at y=modstand og xtemperatur, kan bruges til at finde temperatur, hvis vi kender mostanden - hvor modstanden hertil findes ved at bruge U=R*I

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: fysik 3.JPG

Svar #1
18. september 2022 af MichaelGa


Brugbart svar (3)

Svar #2
18. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*} R &= \frac{U}{I}=\frac{0.347\,\textup{V}}{3.7\cdot 10^{-3}\,\textup{A}}=93.78\,\Omega \\\\ \textup{Regression}:y &= 0.403\,x+101 \\ R=93.78\,\Omega &= 0.403\,\frac{\Omega }{^{\circ}\textup{C}}\cdot T+101\,\Omega \\ T &= \frac{(93.78-101)\,\Omega}{0.403\,\frac{\Omega }{^{\circ}\textup{C}}} \end{align*}


Skriv et svar til: Kredsløbsproblem - databehandling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.