Matematik

prædikat

20. september 2022 af MCS1 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal undersøge hvilken af de tre udsagn er sande, jeg skal give en værdi der kan anvendes hvis det er sandt for den/de variabler der er tilknyttet ∃, og hvis det er flask skal der redegørs hvorfor der ikke er en brugebar værdi

a) ∀x ∈ R∃y ∈ R : (x > 0 ⇒ x = y4)

b) ∀y ∈ R∃x ∈ R : (x > 0 ⇒ x = y4)

c) ∃y ∈ R∀x ∈ R : ((x = −1 V x = 1) ⇒ x2= y)

brug for en god forklaring til en af dem, så tror jeg godt jeg kan løse resten


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2022 af nyegaard19

Ved ikke, om det kan bruges, men det er det jeg umiddelbart kan komme på: (se vedhæftet)

Vedhæftet fil:Praedikat.jpg

Skriv et svar til: prædikat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.