Fysik

Resistivitet

20. september 2022 af Adl9 - Niveau: B-niveau

Hjælp til nedenstående opgave :)

Formler er til meget gavn :)


Svar #1
20. september 2022 af Adl9

Også givet til ovenstående i en tabel, resiviteten er målt i 0 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{1.}\\& \textup{Brug:}\\&&R_0=\varrho_{Al}\cdot \frac{L}{\frac{\pi}{4}\cdot d^2}\\\\\textbf{2.}&& R_t=R_0\cdot \left ( 1+\left ( \alpha\;\mathrm{C^{-1}} \right ) \cdot t\right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2022 af mathon

mindre rettelse:

\small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{2.}\\&&&&& R_t=R_0\cdot \left ( 1+ \alpha \cdot t\right ) \end{array}


Svar #5
22. september 2022 af Adl9

#4

mindre rettelse:

\small \small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{2.}\\&&&&& R_t=R_0\cdot \left ( 1+ \alpha \cdot t\right ) \end{array}

Har et lille spørgsmål, hvilket tal skal der stå ved t plads?


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. september 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} R(t)=R_0\cdot \left ( 1+\left (0.0043\;\mathrm{C^{-1}} \right )\cdot \left ( 250\;\mathrm{C} \right ) \right ) \end{}

da der "egentlig" er tale om en temperaturændring (250 - 0) C = (250 + 273) - 273) K = 250 K


Skriv et svar til: Resistivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.