Matematik

HJÆLP

23. september 2022 af HJÆLPA - Niveau: 9. klasse

Jeg har denne færdigheds regning hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

Benyt:

(Pris før rabat) - (procentvis rabat)·(Pris før rabat) = pris efter rabat.

Pris før rabat = x. Dette giver følgende ligning: x - 0,25·x = 615 kr.


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.