Matematik

Annuitetslån

29. september 2022 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Har et spørgsmål som jeg lige har brug for hjælp til. Det går sådan her:

''Charlotte har taget et annuitetslån. Hendes månedlige rente er på 1,9 % og ydelsen er på 943 kr. Charlotte skal betale lånet tilbage over et år. 

Hvor stor er hovedstolen?

Angiv svaret i hele kroner.''


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*} y &= G\cdot \frac{r}{1-(1+r)^{-n}}\quad \textup{Formel (6)} \\ \Rightarrow G &= y\cdot ... \end{align*}


Skriv et svar til: Annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.