Matematik

Hjælp til lektier

30. september 2022 af Alex619 - Niveau: C-niveau

Har et spørgsmål som jeg skal bruge lidt hjælp til. Det går som følgende:

Alvilda havde ikke sparet nok op, så hun tager et annuitetslån på 10000 kr. Renten er på 2,0 % om måneden og ydelsen er på 1.017 kr.

Hvor mange måneder skal Alvida betale tilbage på lånet?

Rund op til nærmeste antal hele måneder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2022 af mathon

                          \small \small \small \begin{array}{lllllll} n=\left \lceil\frac{\log\left ( \frac{y}{y-G\cdot r} \right )}{\log\left ( 1+r \right )}\right \rceil=\left \lceil\frac{\log\left ( \frac{1017}{1017-10^4\cdot 0.02} \right )}{\log\left ( 1.02 \right )}\right \rceil \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til lektier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.